Specialismen

ZEQER in
kwaliteitDrukken is toch gewoon drukken zult u denken? Toch hebben wij bij ZEQER specialismen in huis die zeker onderscheidend zijn zoals onze Sirocolor software, staccato druktechniek en de mogelijkheid van laktoepassingen op onze drukpersen.

SirocolorVoor opdrachten waarbij het essentieel is dat kleuren en detailleringen optimaal gereproduceerd worden maakt ZEQER gebruik van het Sirocolor managementsysteem. Hierbij moet u denken aan kleurenwaaiers voor de verfindustrie en kunstboeken waarin reproducties perfect van detailscherpte en kleurrealiteit moeten zijn.

Met Sirocolor, in combinatie met de Staccato rastertechnologie en de Spotless 5 kleursturende software, bereikt ZEQER fantastische drukresultaten. ZEQER beheerst deze technieken tot in de finesses.

Spotless 5De basis van Spotless 5 vormt de beeld- en kleursturende software waardoor het - alleen in combinatie met de Staccato rastertechnologie - mogelijk is om met vijf proceskleuren een uitgebreid gamma speciale kleuren te produceren, het aantal haalbare Pantone kleuren in CMYK uit te breiden en bepaalde kleurgebieden in foto’s te versterken.

Diverse test- en drukresultaten laten zien welke positieve invloed de vijfde proceskleur heeft op de beeldweergave. Na een grondige beeld- en kleuranalyse wordt er een keuze gemaakt om één van de drie speciale proceskleuren toe te voegen: oranje, groen of paars. Een afbeelding zal door deze vijfde proceskleur aan kracht winnen in de daarvoor gekozen kleurnuances.

 

ZEQER ervarenZEQER heeft in de loop van vele jaren kennis en ervaring opgebouwd waarvan onze klanten dagelijks profiteren. U krijgt kwalitatief hoogwaardig drukwerk tegen tarieven die bijzonder concurrerend zijn. Wij werken met de beste vaste partners die u zich kunt wensen!


BEL VOOR INFORMATIE