Premiums & gifts

ZEQER in
premiums & giftsRelatiegeschenken zorgen voor een blijvende herinnering. Het laat een ander gevoel achter dan een bedankmailtje of -briefje. Die belanden al gauw in de digitale of fysieke prullenbak. Bij relatiegeschenken is dat anders. Een bedrukte mok wordt jarenlang gebruikt en datzelfde geldt voor een fijn schrijvende pen en een powerbank. Creëer een persoonlijke toch door de relatiegeschenken te personaliseren, want hierdoor wordt het geschenk nog krachtiger.

ZEQER over
dienstverleningBij ZEQER geen webshop met een veelheid aan producten in duizend en één prijsklasse. Wij werken anders. Deel uw gedachten met ons en vervolgens ontvangt u ideeën op maat. Dat scheelt u tijd, energie en misschien frustratie. Eveneens hulp nodig bij de logistiek? Ook daarin zijn wij uw betrouwbare partner.


HANDLING
 

ZEQER ervarenZEQER heeft in ruim 30 jaar kennis en ervaring opgebouwd waarvan onze klanten dagelijks profiteren. De relatiegeschenkenmarkt kennen wij door en door en weten wat nieuw, verrassend of duurzaam is. Met onze knowhow, adviezen en creatieve inslag kiest u een blijvende herinnering die uw relaties zeker verrast. Wij werken met de beste partners die u zich kunt wensen!


BEL VOOR INFORMATIE